tiistai 29. elokuuta 2017

No Head of State will present condolences for Azerbaijani dead and wounded

My neighbour's Russian-born ladyfriend, who was studying in Finland, died for couple of weeks ago in Azerbaijan at the factory's sabotage. She was on vacation and riding nearby with her friend.
 
More than 60 wounded. That terrorism is happening there continuously. But Western media does not know or tell. We hear about the events through our acquaintances. As now heard the very sad neighbour.
Even though Turku's latest terrorist event is r-e-a-l-l-y sad, it feels a little bit confusing when the whole world presents its condolences.
 
No Head of State will present condolences for Azerbaijani dead and wounded.

-------------------
 

Naapurin Suomessa opiskellut venäläissyntyinen naisystävä kuoli pari viikkoa sitten Azerbaidzanissa tehdassabotaasissa. Oli ystävättärensä kanssa lomalla ja ratsastamassa lähellä. Yli 60 haavoittui.

Noita terrorisabotaaseja tapahtuu sielläpäin jatkuvasti. Mutta länsimedia ei tiedä tai kerro. Kuulemme tapahtumista vain tuttavien kautta. Kuten kuuli nyt hyvin surullinen naapurimies.

Vaikka Turun tapahtuma on t-o-d-e-l-l-a surullinen, tuntuu hiukan kornilta, kun koko maailma esittää surunvalittelujaan ja Turun tori täyttyy kynttilöistä ja kukkasista. Kaunista, ja osoittaa ihmisten - länsimaalaisten ihmisten - myötatunnon laatua.

Yksikään valtionpäämies ei esitä surunvalitteluja azerbaidzanissa kuolleille ja haavoittuneille.
 
 



SUVAITSEVAISUUS

Minut  on kasvatettu liberaalisti, täysin suvaitsevaksi, erilaisuutta arvostavaksi. Äidin, yksinhuoltajan periaatteena oli se, että jokaisel...