perjantai 28. kesäkuuta 2024

”EUROOPPA TULEE KATOAMAAN KARTALTA.”

 

Aluksi tärkeä huomautus: tämä muistiinpano ei ole salaliittoteoriaa, vaan ihka omaa yksityistä ajatteluani.

”Eurooppa tulee häviämään kartalta.”

Ei ole yksin Putin, joka niin on ihan ääneen sanonut, mutta se on hän, joka on keksinyt, että Eurooppa katoaa ja muuttuu Venäjäksi. Kun hän asian keksi, hän ryhtyi systemaattisesti asiaa ajamaan. Ties milloin, kauan sitten, kun pystyi saamaan valtaa ja pysyvän valtiaan aseman. Ajatus kyti melko varmasti jo KGB:n palvelusaikana mm. DDR:ssä. Aloite ja alkuunpano on lähtenyt häneltä. Nykyisin tuo maailman valloituksen sisäistänyt olento on asiaan jo täysin vihkiytynyt. Putinismi tahtoo nielaista koko mantereen. Venäläiselle kyllä sopii, että maa laajenee ja vahvistuu. Siksi Putinia ja putinismia ei juurikaan vastusteta. Esitän joitakin nyt jo faktoiksi näyttäytyneitä asioita.

  • Kun lapsia kidnapataan sota-alueilta, mm. Ukrainasta, heille kerrotaan, että heidän vanhempansa ovat heidät hylänneet tai että vanhemmat ovat kuolleet. Lapsen herkkä mieli uskoo ja on vain kiitollinen, että hänestä huolehditaan. Kidnappauksen tarkoitus on murtaa mieli, kasvattaa uusi uskollinen ja kiitollinen kansalainen. Asia onnistuu helposti.
  • Kun kalastaja-alukset risteilevät eurooppalaisilla rannoilla, loukkaavat jopa aluevesiä, niiden toimintaan puuttuessa maan turvallisuusviranomaisia osoitellaan kivääreillä. Eikä venäläisiä kyetä rankaisemaan aluevesien loukkauksista yleensäkään. Mutta jos Venäjän aluevesille tai ilmatilaan eksyy läntinen alus, siitä joutuu hurjan selvityksen kohteeksi.
  • Kun troolarit kulkevat Englannin, Skotlannin, Tanskan, Norjan ja Ruotsin sekä myös Suomen rannikoilla, juuri siellä, missä on tuulipuistoja, ja kuvaavat niitä, ei kukaan uskalla tai pysty estämään. Laivoilta osoitellaan aseilla ja kuvataan huippukameroilla. Noita tuulipuistojen ympärillä norkoiluja on seurattu em. maissa useasti. On selvää, että tuulipuistot kartoitetaan mahdollisia tulevia konflikteja varten. Maiden infrastruktuuri vahingoittuu heti kun tuulipuistoja häiritään tai tuhotaan. Meillä Pohjoismaissa on jo kokemusta merikaapeleiden vahingoittamisesta. Niihin ei ole vaikea kiinnittää miinoja ym. äkkiä laukaistavia vekottimia, joilla saadaan aikaan pikaista tuhoa. 
  • Venäläinen on ovela ja viisas. Hybridisotaa käydään jo täydellä volyymillä. Tahallinen välineellinen maahanmuutto rajoillemme on jo todellisuutta. Helppoa sodankäyntiä!

Jeltsin teki suuren virheen annettuaan Viron, Latvian, Liettuan ym. alusmaiden itsenäistyä. Niinhän Putin on useinkin jo ääneen lausunut. Hän on sanonut ääneen myös sen, että Eurooppa tulee katoamaan. Se merkitsee vain sitä, että Venäjä laajenee, hotkaisee Euroopan Pohjanmerelle ja Välimerelle asti. Kuinka hienoa olisi, jos Venäjällä olisi kaikki nuo meriyhteydet lännessä! Tuolloin meriyhteydet pelaisivat kaikkialla maailmassa, niin idässä kuin lännessä Se merkitsisi maailman herruutta. Putin todennäköisesti myös ajattelee, että olisi hienoa, jos Venäjä käsittäisi kokonaisen mantereen kuten Amerikka. Afrikka voisi olla seuraava. Putin on oikeastaan jo aikaa sitten paljastanut em. kaltaisen ajattelunsa. Hän saisi kunnian suurvallan luojana. Siksi hän viis veisaa kaikesta aiheuttamastaan kärsimyksestä. Hän viis veisaa myös omien jälkeläistensä tulevaisuudesta. Tulee mieleen, että hän ajaa suurvaltaa kuin käärmettä pyssyyn, omaa tuhoaan kiireesti, että ehtisi.

Sanokaa minun sanoneen, näin tulee käymään, elleivät länsimaat kykene vastustamaan tunkeutumisia, kuten eivät tähän asti ole kyenneet. On sama, mitä YK:ssa julistetaan, Venäjällä on veto-oikeus, jota se aina käyttää, kun sitä arvostellaan tai jopa ojennetaan. Tietysti! Venäjä loukkaantuu venäläisen luonteen mukaisesti kuin lapsi pienistäkin vastalauseista. Uhkailee sitten kuin lapsi. Sellainen on venäläinen - elää tunteella.

Maailmassa on kaksi lapsellista uhoajaa, joilla kummallakaan ei ole vähäisintäkään empatian kykyä. Sellaista persoonallisuutta sanotaan psykopatiaksi. Niin Putin kuin Pohjois-Korean Kim Jong-un tykkäävät peleistä, sotapeleistä etenkin. Heitä luultavasti naurattaa, kun ihmiset ja eläimet lentävät ilmaan, silpoutuvat ja kun kerrostalot romahtavat kasaan. Olen nähnyt heitä, jotka katsovat 007-elokuvia ja heistä kaikki pahin oveluus ja tuho on hirveän hauskaa. Naurattaa, kun mies upotetaan sulattavaan happoon tai  hukkumaan altaaseen. "Mitä tuosta, sehän on vaan poikien huvia!" Mutta ei kannattaisi vähätellä.

Eikö kukaan tajua, että niin tulee käymään. Tulee käymään niin, että Eurooppa häviää ja muuttuu Venäjäksi. Nyt jo, saati sitten kansalaisia vakoillaan, ilmiannetaan, vainotaan ja tapetaan. Valloitetuille ei järjestetä mitään hyvää. Vain rangaistuksia siitä, keitä he ovat. Maailmanhistoriassa on kyllin esimerkkejä ihmisten massahysteriaa onnistuneesti lietsoneista diktaattoreista. Viimeksi aivan lähellämme oli Irakin julmuri Saddam Hussein. Sitä ennen Libyan Gaddafi, sitä ennen suureksi itseään luulotteleva pieni mies Adolf Hitler jne. Eteläisessä Amerikassa ja Afrikassa noita suuriegoisia ihmisiä, yleensä miehiä riittää.

Eurooppalainen demokratia ei pysty estämään Venäjää. Meitä vedetään nenästä mennen tullen. Vaikeaa, ellei mahdotonta on kuitenkin puolustautua. Olemme sinisilmäisiä, mutta myös kyvyttömiä. Silmien väri ei tosiasiassa autakaan. 

Vain historia todistaa.

HERRAVIHAPOLITIIKKA ESTÄÄ JULKISEN JA YKSITYISEN YHTEISTYÖN

Hyvinvoinipalvelumme on jakautunut typerästi vastakkaisille barrikaadeille. Julkinen ja yksityinen terveydenhoito olisi helppo synkronoida y...