tiistai 3. syyskuuta 2019

Syyrian orvoista suurempi vaara aikuisina

Nyt on taas kaksi alle kouluikäistä lasta jäänyt äidistä orvoiksi Syyriassa. Eikö tällaisia pikkulapsia voisi mitenkään tuoda omien isovanhempien ja omaisten luokse Suomeen? Mikä pelottaa? Ettäkö nämä olisivat jo terrorismiuhka! Voi hyvät ihmiset sentään! En ymmärrä ollenkaan tämmöistä lapsipolitiikkaa. Surullista.

Tällaisista lapsista syntyy suurempi verkostovaara heidän kasvettuaan aikuisiksi ja huomattuaan omaavansa Suomen kansalaisuuden. Kotimaa! Hehän ovat myös suomalaisia! Mutta heidät on kasvatettu islam-/isis-ideologialla, jota ei enää aikuisuudessa voi kitkeä pois. He voisivat muuttaa tähän auvoiseen toiseen kotimaahansa, ehkä katkerina ja vihamielisinäkin. 

Jos heidät otettaisiin nyt, pikkulapsina, meidän pohjoismaiseen kulttuuriimme kasvatettaviksi, he omaksuisivat meidän arvomme. Heistä olisi kaikki edellytykset tulla "kunnon kansalaisia" (mitä ne ovat?!)

Tilanne ei ole helppo, mutta nyt ratkaistavissa. Ei enää myöhemmin. Voi olla, että vartuttuaan he tuntevat heidän äitejään petetyn, katkeroituneina sitten tulevat - pahimmassa tapauksessa kostamaankin.

Ehkä olisi syytä ajatella.




SUVAITSEVAISUUS

Minut  on kasvatettu liberaalisti, täysin suvaitsevaksi, erilaisuutta arvostavaksi. Äidin, yksinhuoltajan periaatteena oli se, että jokaisel...