lauantai 21. huhtikuuta 2018

Do you eat sick animals in European Southern countries?

In southern European countries such as Italy, Spain or Portugal, no healthy dogs or cats are not allowed to be killed. Well, what about your food: healthy cows, chickens and sheep? What is difference? Or do you eat only sick animals in those countries? 

How to understand that logic:
abandoning a pet to a trash or leaving it on a motorway in the middle of nowhere is not forbidden? Giving a mercy is.


Etelä-Euroopan maissa kuten Italiassa, Espanjassa tai Portugalissa ei saa tappaa terveitä, ihmisten hyläkäämiä koiria tai kissoja. No, terveitä lehmiä, kanoja ja lampaita saa tappaa  - ruoaksi. Vai syöttekö siellä Espanjassa, Portugalissa, Italiassa ynnä muissa em. maissa sairaita eläimiä?

Miten pitää ymmärtää tuo logiikka:
lemmikin hylkääminen roskapönttöön tai jättäminen moottoritielle ei ole kiellettyä? Niiden armahtaminen on.

perjantai 20. huhtikuuta 2018

Kansalaisten tasa-arvo-mantra


Tasa-arvon valtakuntako Suomi?
On kuulemma lottovoitto syntyä Suomeen. On joissakin asioissa. Mutta kun puhutaan tasa-arvosta, kattia kanssa! Otan esimerkin köyhistä ja eläkeläisistä.
Unkarissa kaikki eläkeläiset saavat matkustaa julkisilla, metrolla, busseilla ja raitiovaunuilla ja laivoilla ilmaiseksi. Saksassa bussilla pääsee pitkin kaupunkia 1,5 eurolla ainakin meidän sikäläisessä kaupungissamme Überlingenissä. Australiassa matkustat 2,5 taalalla ympäri Sydneyn seutukuntaa.
Senioreille(60v) ja eläkeläisille $2.50 päivässä, Opal-kortti.  
Auli, Sydney: "Olen kolunnut paikat 200km säteellä viikonloppuina, sama maksu. Sillä äBlue Mountains, Newcastle, Kiama, junasta bussiin, unlimited."
Mutta meillä: seutulippu on 5 euroa kerta eli kympin eestaas. Aika paljon, kun vouhkataan julkisten kulkuneuvojen käyttöä päästöjen estämiseksi. 
Sairaseläkeläinen, joka saa 750 euroa kuukaudessa käteen, maksaa siitä vuokransa ja elantonsa, ei paljon voi matkustella eikä kansaneläkeläinen sen kummemmin.
Minä, opettajaeläkeläinen (entinen palkansaaja siis), joka omistan auton ja asun Tapiolassa, kävelen ensin kilometrin metroon päästäkseni, sitten maksan sen kympin kaupungissa asioidakseni, en kyllä kovin innoissani sitä tee. Samalla kympillä pystyn ajamaan kaupunkiin ja parkkeeraamaan asiani ajaksi parkkihalliin. Kuka luulee, että viitsin vaivautua ja maksaa moisesta julkisesta, kun ja omalla autollani olen vapaa kulkemaan. On se kornia, koska todella kannatan yksityisautoilun välttämistä taajamissa. Köyhä ei pysty, varakasta ei motivoi. Eniten suren juuri noita eläkeläisiä.

Sosiaalidemokratia on sitä, että vain työikäisten palkansaajien etuja työikäiset valvovat. Todellisuudessa lapset, köyhät ja etenkin köyhät eläkeläiset kärsivät. Mitä niistä, kunhan palkat ja työttömyyskorvaukset juoksevat! Työikäiset työttömät ja varattomat saavat bussimaksunsakin yhteiskunnan verovaroista. 
Todella tekopyhää mantraa höpistä köyhistä ja lapsiperheistä! Huomautan, että meillä on ollut enimmäkseen demarihallitukset. Ne ovat päättäneet nyt vielä vallitsevista systeemeistä.
Minä ajan metrolla ja busseilla ja ratikoilla muualla, mutta en Suomessa.
Tämän maan tasa-arvohuuto ja sosiaalinen hyvinvointi on huuhaata.

Hengellisyys, luonto ja suku

  Hyvä ystäväni, ajattelultaan sielunveljeni, keskimäärin kolme kirjaa viikossa  ahmiva Oiva sai minut taas luopumaan ennakkoasenteestani ja...