lauantai 11. kesäkuuta 2022

Sotamoraali - outo juttu. The morality of the war ?

 On tuo sodan moraali kummallista! Jos siviilissä myy varastettua tavaraa, siitä joutuu käräjille ja pahimmassa tapauksessa vankilaan, mutta kun sotaa käyvä valtio varastaa viljaa, se voi ihan rauhassa(!?) myydä sitä kolmannelle valtiolle! Tiedät kyllä, mistä on kysymys nyt.

Sota oikeuttaa (!?) tuhoamaan, tappamaan, varastamaan, valloittamaan. En ymmärrä. Olen vain surullinen ja käsitän niin, ettei ole ihmiskunta kovin paljon kehittynyt.

"Venäjän varastama vilja kulkee Ukrainan suurlähettilään mukaan Krimin kautta muun muassa Turkkiin ja Syyriaan."
The morality of the war is strange! If a civilian sells stolen goods, he gets sentenced and, in the worst case, imprisoned, but when a warring state steals grain, it can only freely (!?) Sell it to a third state! Yes, you know what it's about.
War entitles (!?) To destroy, kill, steal, conquer. I do not understand. I’m just sad: humanity hasn’t evolved very much.
-----
"According to the Ukrainian ambassador, grain stolen by Russia passes through Crimea to Turkey and Syria, among others.."

SUVAITSEVAISUUS

Minut  on kasvatettu liberaalisti, täysin suvaitsevaksi, erilaisuutta arvostavaksi. Äidin, yksinhuoltajan periaatteena oli se, että jokaisel...