keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Silvo Kaasalainen paljasti todellisen korruption

Upeaa!
Tämän aamun aamutv:ssä haastateltiin professori Silvo Kaasalaista, ja oi että olen mielissäni, että joku arvovaltainen henkilö VIHDOIN sanoi sen, mitä minä monien vähän fiksumpien ohella olen aina ajatellut, inhotessani kaikenmaailman toisarvoisia ja politiikasta vieroittavia Tiura-räävittelyjä. Kampanjarahoitus ei johda riippuvuuteen päätösten teossa. Miksi johtaisi? Poliitikko voi saad mielin määrin rahaa, poliitikon työtä raha ei sen koommin eli sisään päästyä vahdi.
Mutta kun virka annetaan/saadaan poliittisin perustein, politiikan määräysvalta on jatkuvaa ja sinun on noudatettava tasan tarkkaan mandaattiasi, joka sinut on virkaasi nimittänyt. Virkamiestä pitäisi kontrolloida ainoastaan asia/asiantuntemus, poliitikon työ on luottamustoimi äänestäjiltä. Ei rahoittajilta.

Yksi lainaus S.Kaasalaisen sanoista:
"Kuntien palveluongelmat voidaan ratkaista, jos valtio ottaa vastuun itse aiheuttamastaan eriarvoisuudesta ja irtautuu puoluepoliittisesta taktikoinnista.

Joku toinen blogisti kirjoitti seuraavasti, ja osui tosi oikeaan, joskin nimitti poliittisia nimityksiä piilokorruptioksi - sehän on mitä näkyvintä, vaan ihmissopulit eivät ole nähneet, heidät on mediasopuli vaientanut:
Tohtori Silvo Kaasalainen on pitkän linjan kunnallis- ja yleispolitiikan sektorin tuntija, tutkija ja toimija. Korruption vähyyden loisteessa kiekoillut Suomi tarvitsee Silvon kaltaisia kansalaisten silmien avaajia, jotta nämä näkisivät millä vaatteilla poliittinen yläluokkammen koreilee ja millä kultaisilla vaunuilla härkisti ajelee, kansalaisten kustannuksella.

Hengellisyys, luonto ja suku

  Hyvä ystäväni, ajattelultaan sielunveljeni, keskimäärin kolme kirjaa viikossa  ahmiva Oiva sai minut taas luopumaan ennakkoasenteestani ja...