tiistai 1. helmikuuta 2022

Kalaisalla rantatontilla oleva seniorikylä tekeillä Virkkulankylä

Hei virkeä seniori!

Oletko kuullut Virkkulakylästä, helpotetusta asumisesta omassa kodissa? Oletko ehkä kiinnostunut myös omasta rivitalokodista rannalla hyvän kalaveden äärellä, missä voit yhdistää kesäasunnon vakituiseen asumiseen. Tällainen vapaa-ajan palveluasuminen on suunnitteilla Äänekoskella kalaisan Kuhnamojrven rannalle. Kyseessä on Virkkulankylä, tutustu systeemiin tästä, ja katso kuvia Äänekoskelle suunnitellusta:

Virkkulakyliä on rakennettu jo kymmeniin kuntiin ja esitelty mm. Kouvolan ja Porin asuntomessuilla. Kyseessä on ollut ARA-rahoitteisista asunnoista, tästä on tulossa täysin omaomisteinen kylä.

  • Minulta tai suoraan Virkkulan kylän toimitusjohtaja Tommi Luukkoselta - yhteys löytyy edellä mainitulta nettisivulta - voi kysyä lisää. Alueella on jo korttelitalo, johon tulee toimisto sekä palveluja ja jossa on mm. 8m pitkä uima-allas saunaosastoineen.
    Kuvassa voi olla 6 henkilöä ja ulkoilu
  • Ansaliina Krogerus
    Tekijä
    Tässä yleisnäkymä suunnitellusta alueesta, n 2 km kaupungin keskustasta, vede yli 1/2 km.
    Kuvassa voi olla luonto, puu ja järvi

SUVAITSEVAISUUS

Minut  on kasvatettu liberaalisti, täysin suvaitsevaksi, erilaisuutta arvostavaksi. Äidin, yksinhuoltajan periaatteena oli se, että jokaisel...