lauantai 16. syyskuuta 2017

North Korean little Fatty

I have  one big subject of wonder:

The world's powerlessness to guide the play of the North Korean roly-poly. How is it possible in this united world that one country / state can be totally isolated as North Korea now. The fatty ruler has received international basic education in a democratic country Switzerland, has seen European democratic life and probably likes it, but still acts like a brat.

And we feel stregthless.

Pohjois-Korean pikkupullukka ja demokratia

Mietin kahta asiaa:

1. Maailman voimattomuutta Pohjois-Korean pikkupullukan leikkien ohjaamiseksi. Kuinka on mahdollista tässä yhtenäisessä maailmassamme, että yksi maa/ valtio voi eristäytyä niin totaalisesti kuin Pohjois-Korea nyt. Pikkupullukka hallitsija on saanut kansainvälisen peruskoulutuksensa  demokraattisessa maassa Sveitsissä, nähnyt eurooppalaista elämänmenoa ja luultavasti pitää siitä, mutta silti toimii kuin kakara. 

2. Mietin Suomi-neidon demareiden jämähtämistä viime vuosisadalle, kun voisivat elää ajassa. Sosiaalidemokraatit saivat suuren tasa-arvouudistuksen aikaan VIIME VUOSISADAN ALUSSA, mutta nyt voisivat toimia samaan malliin kuin USA:n demokraatit. Erkaantua vasemmistosta ja muodostua omaksi puhtaaksi yleisdemokraattiseksi ryhmäksi. Niinhän vihreät ovat tehneet - joskin nyt selvästi vasemmistolaistumassa - ja huomatkaa, demarit, he MENESTYVÄT! Veivät teidän asemanne.

Mustat orjat, USA:n rakentajat

Ketkä ovat ​todelliset  maan ​ rakentajat ? Mitä Euroopasta tulleet valloittajat olisivat yksin saaneet aikaan? Entä, jos orjia ei olisi oll...