maanantai 19. syyskuuta 2011

Miten hmisrotu tuhoaa itsensä

Olen miettinyt, kuinka  laspilta katoaa vähitellen perusturva, malli naisena tai miehenä olemisesta, suvun tasapainoinen jatkaminen.
Katolinen kirkko on irvokas ihmisyyden irvikuva: miehen ja naisen välinen sukupuolisuhde on kielletty kirkossa, siis ainut hyvä elämän esimerkki. Vain harva ihminen on sukupuolineutraali, ja vietin kieltäminen on mahdotonta. Muka kilvoittelua. Samaa sukupuolta olevat papit, munkit ja nunnathan ovat hakeutuneet kirkkoon tai luostareihin juuri siksi, että maailmassa on hoomous kiellettyä, mutta kirkossa he voivat olla vapaasti kaltaistensa seurassa. Homous on muka kiellettyä. On on,tarkoittaen Raamatun tulkinnassa kai yleensä sukupuolisen nautinnon kieltämistä. Sehän olisikin jotenkin loogista.

Oli miten oli, minä näen ihmiskunnan tulevaisuuden niin, että homous lisääntyy, lapset kasvavat ns epänormaalissa perheessä, jossa on vain yhdewn sukupuolen malli. pahempaa vielä se, että mies yrittää esittää äitiä tai nainen isää. Niinhän homoparin perheessä väistämättä on. Lapsi ei saa miehen tai naisen mallia, siis molempien. Saati kahden eri sukupuolta olevan ihmisen, ainoan mahdollisen suvun luonnollisen jatkumisen mahdollistavan suhteen mallia.

Ihmisenä olemisen malli on jo kadonnut.

olen melko vakuuttunut sitä, että ihminen tuhoaa sukunsa ihan käytännöllisesti häivyttämällä sukupuolisen, lisääntymistä jatkavan mallin.

SUVAITSEVAISUUS

Minut  on kasvatettu liberaalisti, täysin suvaitsevaksi, erilaisuutta arvostavaksi. Äidin, yksinhuoltajan periaatteena oli se, että jokaisel...